Inloggen Word inspecteur
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

Museumkidsweek

Herfstvakantie is Museumkidsweek

Ontdek de Museumkidsweek!  

Van 10 t/m 25 oktober 2020 hebben de musea extra veel leuke activiteiten voor kinderen. Reis je mee met Tikkit naar de riddertijd of is de pruikentijd meer jouw ding? Maak de hele herfstvakantie de mooiste tijdreizen in musea door heel Nederland. Extra leuk: ook Museumkids heeft deze vakantie éxtra veel wedstrijden. Zo maak je je museumbezoek nog leuker!

Het museum is jouw tijdmachine. Welk museum kies jij?

Ga op pad


Op pad in je eigen buurt

Stap aan boord van een onderzeeboot, ga op straattaaltour of leef je uit op een oudhollandse kermis. Er is zoveel leuks! Ontdek wat er in je buurt te doen is. En lees in deze blog hoe je veilig naar het museum kunt gaan. Wat ga jij deze herfstvakantie doen?

Alle activiteiten


Tikkit Talks

Word een Tikkit Talker tijdens de Museumkidsweek! En vertel zelf over een pronkstuk. Dat is een bijzonder ding in een museum. Weet jij straks alles over de T. rex of het ruimtepak van André Kuipers? Meedoen kan thuis of in het museum. Als bedankje krijg je een speciaal Tikkit Talk speldje én je maakt kans op een VIP museumbezoek met 5 vriendjes.

Zo doe je mee

Inspecteer en win

Bezoek deze herfstvakantie een museum, vul een museuminspectie in en maak kans op mooie prijzen. Spannend, cool, zozo of vet geweldig? Jij mag het zeggen! We hebben mooie prijzen in de prijzenpot :) Wat dacht je van een VIP bezoek met 5 vriendjes, Museumkaart of speciaal Museumkids T-shirt?

Doe mee

Ben jij nog geen museuminspecteur? Hoog tijd om je account aan te maken en je 1e inspectie van je museumbezoek te doen. Waar wacht je nog op?

Doe mee     Meer uitleg

Naar de spelregels

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart