Inloggen Word inspecteur
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

Museumkidsweek

Herfstvakantie = Museumkidsweek!

De 7e Museumkidsweek is van 16 t/m 31 oktober 2021 in héél Nederland. Er zijn meer dan 200 speciale kinder- en familieactiviteiten in het museum. En... er is een tweede Museumkids Escape Game. Zin in!


Op pad in je eigen buurt

Stap aan boord van een onderzeeboot, volg een familierondleiding of leef je uit op een oudhollandse kermis. Er is zoveel leuks! Ontdek wat er in je buurt te doen is. En lees op museum.nl hoe je veilig naar het museum kunt gaan. Wat ga jij deze herfstvakantie doen?

Alle activiteiten


Winactie

Jonger dan 13 jaar? Kies dan samen met andere kids de nieuwe Kidsproof musea. De Museumkidsweek is de laatste kans om mee te doen. Super leerzaam én leuk! Maak kans op een te gek verrassingspakket of een Museumkidskaart.

Stap 1: bezoek in de herfstvakantie een museum
Stap 2: geef je mening via deze link of de app museum inspecteurs

Doe mee


Tweede Museumkids Escape Game

Yes! Speciaal voor de Museumkidsweek is er een twééde Museumkids Escape Game. Nieuw verhaal, nieuwe opdrachten. Leerzaam en super leuk. Lukt het jou om het spel uit te spelen?

Naar de Escape Game

Ben jij nog geen museuminspecteur? Hoog tijd om je account aan te maken en je 1e inspectie van je museumbezoek te doen. Waar wacht je nog op?

Doe mee  Meer uitleg

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart