Inloggen Word inspecteur
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

Museumkids Awards 2019

Alle Kidsproof musea en de beste Museuminspecteurs

Vanmiddag is het zover!  Museumkids Awards 2019 

Vanmiddag, tijdens een groot feestelijk evenement in het Nationaal Militair Museum in Soest maken we bekend wie de beste Museuminspecteurs en de meest Kidsproof musea van het jaar zijn. 

🏆 đŸ† 🏆 

Sinds oktober 2017 verzamelen we jullie inspecties en stemmen. En nu, een jaar later, wordt het behoorlijk spannend, want de tien inspecteurs met de meeste stemmen vallen vandaag in de prijzen. Ook weten we dan welke musea dit jaar de titel Kidsproof Museum hebben verdiend. Daarna starten we een nieuw inspecteursjaar Ên hebben we een leuk nieuw onderdeel voor je op de site en kun je weer musea inspecteren. We wensen alle inspecteurs en musea alvast veel voorpret voor vandaag! 

FLASHBACK!

Weet je het nog? Rutger, bekend van het YouTube-kanaal Furtjuh bezocht vorig jaar de landelijke winnaar: Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder. Benieuwd welk museum de landelijke winnaar van 2019 gaat worden? Hou dan deze pagina in de gaten! 

Kidsproof

Kidsproof musea

De titel Kidsproof is een publieksprijs. Alle bij de Museumvereniging aangesloten musea die in de afgelopen inspectieperiode 40 of meer inspecties hebben ontvangen en daarbij van de kinderen een gemiddeld cijfer van minimaal 7,5 hebben behaald, mogen zich na de feestelijke bekendmaking Kidsproof noemen. Het museum met de hoogste gemiddelde score is de nationale winnaar. In elke provincie is er een provinciewinnaar. Heeft een provincie geen museum met meer dan 40 inspecties dan krijgt het hoogstscorende museum een eervolle vermelding.

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart