Inloggen Word inspecteur
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

GeoFort

Hieronder een lijst van alle kinderfeestjes voor dit museum.

Terug naar het overzicht!
 • Minecraft verjaardagsfeest

  Informatie
  Minecraft kinderfeestje (leeftijd 8-14 jaar) 

  Onder begeleiding van een Minecraftexpert gaan jullie als Minecraft-avonturier in een virtueel Nederland in Minecraft op zoek naar verstopte codes. Met behulp van 25 luchtkaarten zoek je naar 25 geheime codes. Deze ontdekkingstocht leidt tot een juiste cijfercombinatie waarmee de code van een cijferslot gekraakt kan worden en de magische inhoud van de ‘Enderchest’ ontrafeld wordt.

  Ga vervolgens met de gevonden X en Y coördinaten op onderzoek uit op het echte forteiland van GeoFort om de creeper-, spin- en zombie-code te vinden. Verken daarna het digitale GeoFort in Minecraft om de lava te ontwijken tijdens een spannend parcours en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen.

  Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jongere als oudere kinderen zijn er opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij bij je past.
   
  Programma:
  10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan biologische appelsap en een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrije toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

  Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. Je hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat je actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken.
   
  Leeftijd: 8-14 jaar
  Prijs: € 20,- p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)
   
  Duur Minecraftfeestje: 3 tot 4 uur
   
  Let op: De Minecraftfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.
   
  Meer informatie en boekingen: https://www.geofort.nl/feest/#minecraft-kinderfeestje
  Prijzen
  Prijs: € 20,- p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)
  Openingstijden
  De Minecraftfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en eventueel in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.
  Duur: 3-4 uur

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart