Ken je de Museuminspecteurs al?

Museuminspecteurs gezocht!

Als Museuminspecteur kun je tijdens en na je bezoek over het museum vertellen. Door de vragenlijst in te vullen laat je aan andere kinderen weten hoe leuk dit museum volgens jou is voor jongeren. Een museum gebruikt jullie antwoorden om nog betere kinderprogramma's te bedenken, en jij maakt kans op mooie prijzen.

Zo doe je mee

Donna en Eva laten zien hoe je Museuminspecteur wordt!

Zo doe je mee

1. Maak een account aan. Dat kan op de website of via de gratis app 'Museuminspecteurs'. De app kun je downloaden via de App Store of Play Store op je smartphone of tablet
  2. Kies een museum in het menu 'Inspecteren' en beantwoord de 12 vragen. Dat doe je natuurlijk pas nadat je echt in het museum bent geweest ;)
  3. Je kunt er ook foto's bij uploaden
  4. Klaar? Dan krijgt het museum van jou een rapportcijfer
  5. Je inspectie en foto's komen in de pagina van het museum, in je eigen profielpagina en op de homepage van Museumkids.nl

Ingelogd? Inspecteren maar!

Museuminspecteur van het Jaar

Museuminspecteurs kiezen elk jaar samen de leukste kidsproof musea van Nederland. Je doet al mee door 1 museum te bezoeken en daarna een inspectie in te vullen. Je kunt elk museum in Nederland inspecteren en maakt kans op leuke prijzen. Help jij dit jaar ook mee? Dan kom je misschien wel in de TOP 5 museuminspecteurs en maak je kans om in november Museuminspecteur van het Jaar te worden. Lees hier hoe je dat wordt.

Alles over vorig jaar

Extra leuk tijdens deze zomer

Ga je deze zomer naar het museum? Superleuk! Dan maak je kans op een mooie prijs: een Museumkidskaart. Daarmee kun je een héél jaar naar alle te gekke musea. Zo doe je mee: vul na je bezoek een inspectie in via deze knop. Met élke inspectie maak je kans. Benieuwd?

Snel naar de wedstrijd