Ken je de Museuminspecteurs al?

Speciaal voor museumfans t/m 12 jaar

Kom ook bij Museumkids!

Vertel na je bezoek over het museum. Zo help je als Museuminspecteur mee de nieuwe Kidsproof musea te kiezen. Door de vragenlijst in te vullen laat je aan andere kinderen weten hoe leuk het museum is. Het museum gebruikt jouw tips om het museum nóg leuker te maken. Én jij maakt kans op mooie prijzen.

Zo doe je mee

1. Maak een account aan. Dat kan hier of via de app Museuminspecteurs
  2. Ga naar een museum en beantwoord de vragen
  3. Een foto uploaden is leuk
  4. Klaar? Dan krijgt het museum van jou een rapportcijfer

Ingelogd? Inspecteren maar!

Donna en Eva laten zien hoe je Museuminspecteur wordt!

Museuminspecteur van het Jaar

Samen met duizenden andere kinderen kies je de meest kidsproof musea van Nederland. Je doet al mee door 1 museum te bezoeken en daarna een inspectie in te vullen. Je kunt elk museum in Nederland inspecteren en maakt kans op leuke prijzen. Help jij dit jaar ook mee? Dan maak je kans om in november Museuminspecteur van het Jaar te worden.

Alles over vorig jaar

Extra leuk tijdens de kerst

Ga je deze kerst naar het museum? Superleuk! Dan maak je kans op mooie prijzen. Zo doe je mee: vul na je bezoek een inspectie in via deze knop. Met élke inspectie maak je kans.

Naar de wedstrijd