Inloggen Aanmelden
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

Museumkids Awards 2020
De jury

Tikkit met een kroon en een beker

De wedstrijd rond de Museumkids Awards is in volle gang! Wie worden de meest kidsproof musea van Nederland en de Museuminspecteur van het jaar?

Het wedstrijdjaar is opgesplitst in vier perioden. In elke periode kiest de jury uit de museuminspecties twee museuminspecteurs. De 8 museuminspecteurs die de jury heeft gekozen komen samen met de 2 inspecteurs met het hoogst aantal punten in de top 10. Uit deze 10 wordt tijdens de Museum Kids Awards op 8 november 2019 de 'Museuminspecteur van het Jaar' bekendgemaakt. Wil je alles weten over de wedstrijdperiodes en de spelregels? Kijk dan hier.

 • Winnaars periode 2

  De winnende inspecties werden gekozen door Museumkids juryleden.

  De kinderjury

  Dit zijn de leden van de kinderjury voor periode 2.

  De volwassenenjury

  Dit is de volwassenenjury voor periode 2.

  Peter ​
  Peter ​

  Hoi, ik maak bij een museum foto's van alle voorwerpen. Mijn hobbies zijn: wandelen, bouwplaten en het spelen van adventure games.

  Judy ​
  Judy ​

  Wat leuk om te lezen over jullie bezoeken aan musea. Ik hou ervan om naar musea te gaan over kunst, geschiedenis of andere landen alleen of samen met mijn kinderen.

  Joost ​
  Joost ​

  Gaaf dat ik jurylid mag zijn! Ik ben 34 jaar, vader van Maes (7) en we houden ervan om musea te bezoeken waar je veel kan doen en beleven.

  Samara ​
  Samara ​

  Hoihoi! Ik ben 20 jaar oud en studeer Biologie. Ik houd heel veel van dieren, lezen en natuurlijk musea bezoeken! Mijn lievelingsmuseum is het Volkenkunde museum in Leiden. Ik kijk er naar uit om jullie inspecties te lezen.

  Miranda ​
  Miranda ​

  Ik ben Miranda, moeder van Joan en Nina. Wat leuk dat ik jullie inspecties mag lezen en jureren. Ik hou van musea waar je dingen kunt bekijken en waar je ook mee kunt doen aan activiteiten. In kastelen kan ik helemaal wegdromen. Prachtig vind ik dat.

  Erdinç ​
  Erdinç ​

  Hoi, ik ben docent aan een Hogeschool en ga heel graag met mijn drie zoons naar musea.

  Tien-Loong ​
  Tien-Loong ​

  Hallo allemaal! Ik werk in een bedrijf dat websites maakt en in mijn vrije tijd hou ik erg van bakken. Musea over techniek en wetenschap zijn echt mijn ding!

  Marij ​
  Marij ​

  Jureren doe ik vaker - maar dan op barbecuewedstrijden! Ik heb 3 dochters. Het liefst bezoek ik ieder weekend een museum.

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart