Inloggen Word inspecteur
Napoleon Tikkit met een vergrootglas

Museumkids Awards 2021

Op 13 november, tijdens een feestelijk coronaproof online evenement maken we bekend wie de beste Museuminspecteurs van het jaar zijn. 

πŸ† πŸ† πŸ† 

Sinds 9 november 2019 verzamelen we jullie inspecties en stemmen. En nu, een jaar later, wordt het behoorlijk spannend, want de tien beste museuminspecteurs vallen op vrijdag 13 november aanstaande in de prijzen. Op 16 november weten we welke musea dit jaar de titel Kidsproof Museum hebben verdiend. Daarna starten we meteen een nieuw inspecteursjaar. Inspecteren is tussen 26 oktober en 16 november tijdelijk niet mogelijk, daarna starten we allemaal weer met een lege lijst en plek voor knakelverse inspecties! 

Amsterdam, 17 oktober 2020 

Het is bijna zover. Binnenkort weten we wie zich een heel jaar lang de beste Museuminspecteur mag noemen. Hier vind je alle data op een rijtje:

βœ…16 oktober 2020 - De scores worden verborgen. Zoals elk jaar zetten we alvast de scores op onzichtbaar voor de musea en de inspecteurs. Log je na deze datum in op je account, dan zie je dus tot en met de uitreiking geen scores meer bij de museuminspecteurs en bij de musea.

βœ…12-18 oktober 2020 - laatste juryronde voor de twee laatste finaleplaatsen

βœ…25 oktober 2020 - Inspecteren en stemmen wordt afgesloten om 22.00 uur en de punten worden geteld voor de musea en de museuminspecteurs.

βœ…13 november 2020 - Op vrijdag 13 november maken we tijdens de πŸ† feestelijke online uitzending πŸ†de winnende inspecteurs bekend.

βœ…16 november 2020 - Op maandag 16 november maken we de nieuwe kidsproof musea 2021 bekend. 

Wat ook alvast goed is om te weten: na alle uitreikingen beginnen we aan een gloedjenieuw seizoen Museuminspecteurs. Alle inspecties, plus de scores en badges die je het afgelopen jaar voor die inspecties hebt gekregen, worden op 16 november weer op 0 gezet. Zo kun je weer een heel jaar inspecteren en kans maken op prijzen en een finaleplaats.

Heb je nog vragen? Bekijk de spelregels of mail ons op info@museumkids.nl

Deze museuminspecteurs maken kans op de titel 'Museuminspecteur van het Jaar' 2021

Download de
Museuminspecteurs app!

Download de
Museuminspecteurs app!

Google Play Google Play

Waar staat het MuseumKaartnummer?

Het nummer staat rechts op de Museumkaart